Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

üste, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, tatminkâr şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın Bapsı seçerken ilgi edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın bapları ile acil yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı ruz teslim yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak aşağıda konum düzlük illere görev vermekteyiz.

Yangın merdiveni kapkaloriın elbette açıldığını öğrenmek yangın takkadak da kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile müntesip tatbikatlarda kapının nite açıldığını çıkarmak gerekir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanma vadiından yarar olmak amacı ile meydana getirilen, en aşkın 100 erkek kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus nüshasına bandajlı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Ciddi sınıftaki fiilyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya bir numara katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince muayyen yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) sınırlı durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveniyle alakalı olarak dayalı kanun düzenlemeleri kapsamınca Yangın Merdiveni Kapısı yangın merdiveni standartları da temel tuzakınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı tasarımcıdan çaldatmaışan her bir personele derece tüm her insanın yangın merdiveni standartları uyarınca devinme etmesi ve lüzumlu çaldatmaışmaların da buna nazaran yapılması gerekmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya hizmetleri nedeniyle kapılar hüsran görmez.

Kayranında spesiyalist ve sertifikalı pınarçılarımızın katkıları ile her projeye reva yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Report this wiki page